Om oss

Barra er en av Norges ledende bedrifter innen produktmerking og profilering. Vi har levert til industri og handel, stat og kommune, private og offentlige organisasjoner og lag siden 1923. Vi har derfor lang erfaring i å finne gode løsninger og produkter til våre kunder. Vi er sertifisert i henhold til både ISO 9001-2015 standard og ISO 1401-2015 Miljøstandard. Vi arbeider kontinuerlig med våre leverandører for å finne mere miljøvennlige produksjons- og transportløsninger.

På disse sidene finner du en rekke produkter til inspirasjon; Tekstiler, sports- og arbeidsklær, reklameartikler, gaver, pins, produktmerking, skilt, etiketter, ja alt du kan tenke deg – ta kontakt med oss så finner vi sammen ut av hvordan vi kan tilpasse dette til dine behov og ønsker.

Vi lover å gi deg hjelp til å finne de riktige produktene, gi deg konkurransedyktige priser og – ikke minst – vi lover å gi deg god oppfølging enten du skal ha et skreddersydd produkt eller et av de kjente merkevarene som Costa Boda, Orrefoss, Craft m.fl. som vi har knyttet til oss som medlem av Merk-kjeden.

Du finner mer om Barra og hvem vi er på siden her – vi gleder oss til å høre fra deg!

Noen av våre varemerker