Velkommen til Barra

Din foretrukne partner på skilt/etiketter/logo- og produktmerking

Merking gir produktet ditt identitet. Et skilt, en etikett, et emblem eller en annen kvalifisert løsning – når det er riktig utformet og tilpasset – sender ut klare signaler og vil skille deg fra alle andre. Vi har levert slik identitet siden 1923 og har funnet gode løsninger for mange av Norges mest kjente bedrifter og merkevarer. På disse sidene kan du se hva vi tilbyr: Hva slags typer merking, hvilke materialer og metoder og hvordan vi sammen finner løsningene som passer best for deg og din bedrift – og ditt produkt. Barra er Miljøfyrtårn-sertifisert og medlem av Grønt Punkt. I løpet av 2018 vil vi bli ISO 9001 sertifisert.

Barra er din foretrukne partner på produktmerking og profilering. Vi har levert dette til industri og handel, stat og kommune, private og offentlige organisasjoner og lag siden 1923; vi har derfor lang erfaring i å finne gode løsninger og produkter til våre kunder.

På disse sidene finner du produkter og kataloger til inspirasjon; Tekstiler, sports- og arbeidsklær, reklameartikler, gaver, pins, produktmerking, skilt, etiketter, ja alt du kan tenke deg: Ta kontakt med oss så finner vi sammen ut av hvordan vi kan tilpasse dette til dine behov og ønsker. Vi gir deg hjelp til å finne de riktige produktene og lover deg konkurransedyktige priser. Vi lover også å gi deg god oppfølging, enten du skal ha et skreddersydd produkt, eller et av de kjente merkevarene som Costa Boda, Orrefoss, Craft m.fl. som vi har knyttet til oss som medlem av Merk-kjeden.

Du finner mer om Barra og hvem vi er på siden her – vi gleder oss til å høre fra deg!